Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای ایران-اولین هفته شهریور ماه بازارها در مدار نزولی حرکت کردند. دلار به کانال ۱۰ هزار تومانی سقوط و بورس رشد کرد، خودرو نیز ارزان شد. به اعتقاد برخی تحلیل‌گران، این تغییرات در پی نشانه‌های مثبت سیاسی برای ایران در فضای بین‌المللی، اتفاق افتاد.     بازار طلا در هفته گذشته، با افت یک درصدی مواجه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر گرم طلای ۱۸عیار در آخرین روز معاملاتی هفته با حدود ۴ هزار تومان افت به گرمی ۴۰۹ هزار تومان رسید.  
ارزش سکه اما با افت ۱.۱ درصدی مواجه بود.  هر عدد سکه طرح جدید در روز ۳۱ مرداد ماه چهار میلیون و ۱۳۴ هزار تومان ارزش  داشت که با افت ۴۷ هزار تومانی در هفته اول شهریور ماه به رقم چهار میلیون و ۸۷ هزار تومان رسید.  
در آخرین روز معاملاتی هفته قبل، نیم سکه و ربع سکه به ترتیب با قیمت ۲میلیون و ١٠٠ و یک میلیون و ٣٠٠هزار تومان در بازار معامله شد. قیمت سکه یک گرمی نیز، ۸۸۰ هزار تومان بود.  
به نوشته ایرنا روز جمعه در بازارهای جهانی نیز قیمت طلا با کاهش مواجه بود. بر اساس گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا با ۰.۲ درصد کاهش به ۱۵۲۴ دلار و ۴۳ سنت رسید. دیروز نیز قیمت فلز زرد تا یک درصد کاهش یافته بود. از ابتدای هفته جاری تاکنون قیمت طلا حدود ۰.۱ درصد کاهش داشته است. قیمت فلز زرد در بازار آمریکا نیز امروز با ۰.۲ درصد افت به ۱۵۳۳ دلار و ۵۰ سنت رسید.
۴۱ درصد، رشد بازار بورس 
ارزش معاملات بورس طی این هفته بیش از ۱۲ هزار واحد افزایش یافت و رشد ۴۱ درصدی را تجربه کرد. به این ترتیب، شاخص کل روی رقم ۲۷۸ هزار و ۶۷۴ واحدی ایستاد.   رزش کل معاملات اوراق بهادار بورس در آخرین روز معاملاتی هفته به ۸۰ هزار و ۵۷۲ میلیارد ریال رسید که نسبت به هفته قبل ۴۱.۴ درصد افزایش یافت.
شاخص کل هم وزن با ۴ هزار و ۷۹۰ واحد افزایش معادل ۶.۶۴ درصد به رقم ۷۲ هزار و۱۲۵  واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص بازار اول با ۹ هزار و ۱۶۷ واحد افزایش به رقم ۲۰۲ هزار و ۵۳۴ واحد دست یافت و شاخص بازار دوم با ۲۵۲ هزار و ۹۵ واحد افزایش عدد ۵۶۶ هزار و ۷۰۱ واحد را تجربه کرد و به این ترتیب شاخص بازار اول ۴.۴۷درصد افزایش و شاخص بازار دوم  با ۴.۶۷ درصد افزایش نسبت به هفته قبل همراه شدند.
منفی ۳.۴ درصد، بازدهی بازار ارز 
بازار ارز این هفته نسبت به سایر بازارها با افت بیشتری مواجه بود. سرمایه‌گذاری در بازار ارز این هفته بازدهی منفی ۳.۴ درصدی داشت. هر عدد دلار آمریکا در پایان هفته گذشته از سوی صرافی ملی ۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان نرخ‌گذاری شده که با افت ۴۰۰ تومانی در طول هفته‌ جاری به رقم ۱۱ هزار و ۲۰۰ تومان در پایان معاملات روز هفتم شهریور ماه رسید. اما در طول هفته، اخباری نیز درباره سقوط دلار به کانال ۱۰ هزار تومانی شنیده می‌شد.  
طی این هفته، افزایش نظارت بانک مرکزی، کاهش تنش در سیاست خارجی و احتمال راه‌اندازی بازار متشکل ارز در روزهای پیش‌رو از مهمترین دلایل کاهش نرخ ارز به شمار می‌رفت.  
عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی نیز در حاشیه جلسه این هفته هیئت دولت گفت: «بازار ارز و سکه نوسان و ریسک دارد و تقریبا ثابت شده است که نکاتی که درباره سرمایه گذاری در این بازار گفتم از سر دلسوزی بود تا سرمایه مردم به ضرر بدل نشود. مردم اگر در بازار سرمایه یا در بانک سرمایه‌گذاری کنند ضررش خیلی کمتر خواهد بود.» 
۲ تا ۸ میلیون، کاهش قیمت خودرو 
اما بازار خودرو این هفته با تغییرات زیادی مواجه بود. فرشاد مقیمی، به عنوان نهمین مدیرعامل ایران‌خودرو منصوب شد. در پی این تغییر و نشانه‌های بهبود روابط سیاسی بین‌المللی، بازار تغییراتی تجربه کرد.  
مدل‌های مختلف خودرو در این هفت، افت قیمت ۲ تا ۸ میلیونی را تجربه کردند. در گروه ایران خودرو، قیمت هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ از ۸۴ میلیون به ۸۱ میلیون تومان، ال ۹۰ اتوماتیک از ۱۷۰ به ۱۶۲ میلیون تومان، سمند ال. ایکس از ۸۲ به ۷۷ میلیون تومان، پژو جی. ال. ایکس از ۷۸ میلیون به ۷۵ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ اس. ال. ایکس از ۸۹ میلیون به ۸۳ میلیون تومان، دنا ساده از ۱۱۳ میلیون به ۱۰۷ میلیون تومان، دنا پلاس بدون سقف از ۱۳۵ میلیون به ۱۲۸ میلیون تومان کاهش و نمونه با سقف آن در حدود ۱۶۰ میلیون تومان قیمت خورده است.
در گروه سایپا قیمت هر دستگاه پراید ۱۳۱ صندوق دار از ۴۵ میلیون تومان به ۴۳.۵ میلیون تومان، پراید ۱۱۱ از ۵۱ میلیون به ۴۸ میلیون تومان، تیبا صندوق دار از ۵۳.۵ میلیون به ۵۱.۵ میلیون تومان، تیبا ۲ هاچ بک از ۵۹ میلیون به ۵۶.۵ میلیون تومان و ساینا از ۵۸ به ۵۶ میلیون تومان کاهش یافت.
بررسی‌ از فعالان بازار نشان می‌دهد که در بازار خودروهای وارداتی‌ نیز قیمت برخی محصولات تا ۳۰میلیون تومان افت کرده است. «افزایش عرضه خودرو به بازار» و «نزولی شدن نرخ ارز» دو دلیل عمده‌ای هستند که برای روند نزولی بازار خودرو، از سوی کارشناسان و فعالان بازار عنوان می‌شود.  
این هفته در گروه مونتاژی‌ها، سراتو مونتاژی سایپا ۳۰۰ میلیون تومان قیمت خودرو که در مقایسه با هفته گذشته ۱۰ میلیون تومان افت قیمت داشت. پژو ۲۰۰۸ نیز که هفته گذشته ۳۲۰ میلیون تومان داد و ستد می شد  با افت هشت میلیون تومانی به ۳۱۲ میلیون تومان رسید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران رشد بورس اقتصاد دلار سقوط دلار قیمت خودرو بازار جهانی قیمت طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۴۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟

بازار‌های ارز، طلا و سکه در هفته دوم اردیبهشت روند با ثباتی را تجربه کردند.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ بازار ارز در هفته دوم اردیبهشت ماه شرایط تقریبا نوسانی داشت. در این هفته قیمت هر دلار آمریکا در بازار غیررسمی ارز در کانال ۶۱ تا ۶۲ هزار تومان در حال نوسان بود. بازار طلا و سکه هم در این هفته شرایط نسبتاً متعادلی را پشت سر گذاشت.


سفر وزیر امور اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی کشورمان به ریاض به‌منظور حضور در مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی، حضور آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در عربستان، سفر قریب‌الوقوع رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران از جمله اخبار موثر بر بازار ارز در این هفته بودند


«قدرت الله امام وردی» کارشناس اقتصادی و همچنین «نادر بذرافشان» رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران به تشریح ابعاد وضعیت بازار‌های طلا و سکه در هفته دوم اردیبهشت ماه پرداختند. جزئیات تحلیل این کارشناس‌های اقتصادی را در پادکست زیر بشنوید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ارز و طلا ، ارز و سکه ، طلا و ارز ، طلا و سکه ، سکه و ارز ، سکه و طلا ، بازارنیوز ، قدرت الله امام وردی ، نادر بذرافشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA3

دیگر خبرها

  • تحلیل روند بازار سهام در هفته‌ای که گذشت
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است